Браузерна онлайн гра Князь Тьми 2018

Князь Тьми огляд рольової гри з докладним описом

Князь Тьми це безкоштовна браузерна MMORPG гра з відкритим світом і з боями в реальному часі, а не в покроковому режимі, як притаманне більшості браузерок. Вона яскрава, проста, але, як і всі ігри такого жанру в певній мірі є типовою гриндилкою. Проходження не складне, для середньостатистичного геймера буде саме воно, який хоче розслабитися, а не брати участь в постійних замісах. У нас склалося враження, що гравець просто клацає мишкою по локаціях і дивиться мультиплікаційний фільм, періодично одягаючи свого персонажа і переміщаючи шмаття в інвентарі.

Захоплюючий і дивовижний світ Князя Темряви на російській мові пропонує локалізатор Mail.ru, пройшовши реєстрацію на офіційному сайті, ви отримаєте доступ до ряду інших популярних проектів. Грати можна безкоштовно, завдяки вільному поширенню, тут присутній донат, завдяки якому можна зробити візуально епічно персонажа. Системні вимоги комп'ютера дуже смішні, гру вдасться запустити навіть на кухонній техніці, вона відноситься до розряду "для слабких комп'ютерів".

ЖанрФентезі, MMORPG
Розробник3igames
ВидавникMail.ru
Дата виходу2017
Офіційний сайт3igames.mail.ru/games/knt

Історія типова для фентезійних MMORPG і не рясніє нічим надординарним і епічним, як в більшості блокбастерів. Головному герою необхідно врятувати всесвіт Анкарі та всіх її жителів від Князя Темряви, який розбушувався не на жарт. Йому в цьому світі допомагає чаклун Шаддара, і саме з ним ви будете боротися за сюжетом, він представляє зникаючий рід темних ельфів. Як можете бачити з прочитаного, особливого напруження пристрастей не передбачається.

Ця гра типова в усьому, тільки тут інший сеттінг, інтерфейс складається з головних складових, таких як: іконка персонажа з його станом і прогресом набору досвіду, карта, чат та інші навігаційні кнопки, і спеціальні іконки із закликами затаритись і зробити вашого героя крутіше. Відносно управління, то воно тут немов на автопілоті. Тупо клікаєте і переміщується, а ваш персонаж часто сам вплутується в бійки, хардкорного тут дуже мало, так що, щоб померти, потрібно постаратися.

Перше що хочеться сказати, в грі Князь Темряви, аж надто багато рівнів, героя можна докачати до 240-го рівня. Причому перші 50 беруться, мало не на одному диханні. Варто лише, просто лінійно виконувати квести і ваш рівень буде рости вгору, немов на дріжджах. Варто відзначити, що в той час як рівень легко береться, це є навчанням і ознайомленням з цієї ігрової всесвіту. У цій десяти хвилинці вміститься все і реактивне, багаторазове збільшення характеристик і збір реліквій, участь в квестах, осідлання маунта і інша нісенітниця.

Цей геймплей є ну дуже традиційним, як для азіатських MMORPG. Це зараз для вас пишемо, щоб ви зрозуміли, що гра не погана, але все це вже ви і ми бачили багато разів. Але для банального вбивства часу однозначно зійде. Вся ігрова механіка заточена на AFK-BOT режимі, де гравець в більшій мірі виступає глядачем, ніж активним учасником подій. Головний режим тут PvE, але зовсім без PvP не обійшлося, воно тут відкрите. Також можна влаштувати розборки і дуелі на аренах в боях 1 на 1 або 3 на 3. Тут закладена ідея боротьби зла з добром, тому присутні дві фракції. За вбивство гравців належать до вашої фракції будуть нараховуватися штрафні бали. З періодичністю, на сервері влаштовуються всілякі івенти, вікторини та розіграші з цінними призами.

Князь Тьми системні вимоги та характеристики

Класи і фракції

В грі Князь Тьми передбачено дві фракції, такі як Темні і Люди. Вибирайте фракцію уважно, так як в подальшому приналежність до неї і до класу змінити не можна. Якщо якогось класу мало на сервері, то гравцям пропонують вибрати дефіцитний персонаж і отримати за це бонуси. Всі герої класичні архетипи для будь-якої MMORPG.

Люди

• Воїн - класичний воїн світла, одягнений в важкі обладунки, завжди вривається в гущу бою.
  • Маг - типовий персонаж у всьому MMO, бореться з далеких позицій, завдає великої магічний шкоди.
  • Жриця - коротко кажучи це типовий бафер і цілитель.

Темні

• Рубака – це адовий берсеркер, завдає мега потужні удари і вселяє всім жах.
  • Відьма - завдає шкоди за допомогою темних заклять, харчується від сил темряви.
  • Шаман - це Некромантик, воскрешає мертвих і хилить поранених.
Глобальна війна
Немає автобоїв
Реальний екшен MMORPG в браузері
Яскрава картинка
Типовий фентезійний сеттінг

В цілому Князь Тьми це типова браузерна гринділка з автопілотом, де потрібно перемолоти десятки тисяч мобів. Але гра простенька не напряжна, саме воно для розслабону, графіка як для браузерки дуже ефектна, за сюжетом епічне протистояння темних і світлих сил додає колоритів. Але, навряд чи ви будете грати в неї більше декількох місяців, але пару тижнів рубилово буде гарантовано. Анімація відмінна, персонажі красиво промальовані, не всякий напружених івентів повно, що ще потрібно для фана? Тим більше ця гра запуститься навіть на кухонному блендері.